Gyümölcslikőr
A gyümölcslikőrök egyedi kategóriát alkotnak az alkoholos italok világában. A gyártási folyamata a gyümölcslikőr szempontjából egyszerű. A keverés a leggyakoribb termelési módszer. Az ízesítést, cukor felesleget és bármilyen másodlagos hozzávalókat, mint a tartósítókat és a stabilizálókat a semleges szeszes itallal keverik össze, és így létrejön egy gyümölcsös ízű likőr.
Számos gyümölcsöt ismerünk, melyekből likőröket készítenek. Bogyós, egzotikus, déli, vagy helyi gyümölcsökből. A gyümölcslikőröket több módszer segítségével lehet fokozni, mint például a keverés és a más gyümölcsökkel való desztillálás, amely segít az ital állagán is. A gyümölcslikőröket koktél készítéséhez is használják, de emellett önmagukban vagy jéggel is fogyasztható.
Az Ital Park Online Italüzlet választékában minden ínyenc megtalálja a számára legtökéletesebb gyümölcslikőrt.