Louis Roederer története
Minden palack Louis Roederer Champagne a türelem gyümölcse: fahordós érlelés, folyamatos kóstolás, minden egyes bornak megadva a szükséges időt, hogy az emberi munka dicsőségévé váljon. A szőlő iránti szenvedélyes szerelem és valamennyi bor egyedi stílusának megőrzése iránti vágy megtestesülése. A Louis Roederer Házat 1776-ban alapították és 1819-óta egy család birtokában van, egyike az utolsó független Champagne házaknak. Az éves champagne termelésük megközelíti a hárommillió palackot, világszerte 80 országban vannak jelen, éves árbevételük 90 millió EUR felett alakul. Frédéric Rouzaud 2006-óta ügyvezető, személyesen felügyeli a hagyományos családi értékeket, mindenek elé helyezve a kiválóságot. A cégcsoport további vállalkozásait is ő irányítja: a Roederer Estate and Scharffenberger-t Kaliforniában, a Champagne Deutz Aÿ-ban, a Maison Delas-t a Rhône völgyben, a Ramos Pinto-t Portugáliában, a Domaines Ott borászatot Provence-ban, a Château de Pez, a Château Haut-Beauséjour, a Château Pichon Longueville Comtesse de Lalande és a Château Bernadotte pincészeteket Bordeaux-ban. Ezek a vállalkozások összesen évi 180 millió EUR jövedelmet biztosítanak. Nagyszerűségének köszönhetően a champagne az ünnepek itala.