SZÁSZI Olaszrizling Bio 2024 (0,75l)
Egy igazi közép-európai, kárpát-medencei fajta, amelynek számos szinonimája létezik és habár Magyarországon veszik a fajtát a legkomolyabban, a környező országokban is találkozni az olaszrizlinggel szép számban. Eredetét homály fedi, de az egészen biztos, hogy a Balaton elképzelhetetlen olaszrizling, az olaszrizling pedig Balaton nélkül. A Badacsonyi olaszrizling a birtok belépő szintű olaszrizlingje, melynek nevében a Badacsony nem a hegyet, hanem borrégiót jelöli. A Szent György-hegyről, Szigligetről és a Hajagosról szüretelik ebbe a tételbe, így egy általánosabb képet mutat az adott évjáratról. A bor színe szalmasárga, illatában vizes kő, hársméz és a nagymama sárgabaracklekvárja dominál.
MENDULA Wine nuts – magkeverék üde, gyümölcsös fehérborokhoz (120g)
A mangó, a sárgabarack és a körte gyümölcsös savassága szépen hangsúlyozza a fiatal, üde borok friss karakterét, míg a pörkölt pisztácia, kesudió, blans mandula és pekándió lágy olajossága kerekebbé és gazdagabbá teszi az élményt.
MENDULA Kókuszos-banános zabkása (400g)
Nem tartalmaz hozzáadott aromákat, sűrítőanyagokat vagy felesleges cukrot, az ízélményt a valódi kókuszreszelék és a liofilizált banándarabok adják. Elkészíthető akár vízzel is, de tejjel vagy növényi tejjel még gazdagabb, selymesebb zabkását varázsolhatunk belőle.
BERÉNYI Erdei méz (45g)
Gazdag, összetett ízű méz erdei növények és fák nektárjából. Mély színű és sűrű állagú, ideális választás a természetes ízek kedvelőinek.
KALDENEKER Áfonya lekvár málnával (120ml)
Az áfonya és a málna házasságából született ez a mennyei ízkombináció.