Gyümölcsbor
KONTYOS Bodza-Almabor (0,75l)
Édes gyümölcsbor
Szállítás: | 1-3 munkanap |
Származás: | Magyarország |
KONTYOS Meggybor Száraz (0,75l)
Száraz gyümölcsbor
Szállítás: | 1-3 munkanap |
Származás: | Magyarország |
KONTYOS Eper-Almabor (0,75l)
Édes gyümölcsbor
Szállítás: | 1-3 munkanap |
Származás: | Magyarország |
KONTYOS Meggybor Édes (0,75l)
Édes gyümölcsbor
Szállítás: | 1-3 munkanap |
Származás: | Magyarország |
KONTYOS Kajszibor (0,75l)
Édes gyümölcsbor
Szállítás: | 1-3 munkanap |
Származás: | Magyarország |
KONTYOS Málna-Almabor (0,75l)
Édes gyümölcsbor
Szállítás: | 1-3 munkanap |
Származás: | Magyarország |
KONTYOS Eperbor (0,75l)
Édes gyümölcsbor
Szállítás: | 1-3 munkanap |
Származás: | Magyarország |
KONTYOS Ribizlibor (0,75l)
Édes gyümölcsbor
Szállítás: | 1-3 munkanap |
Származás: | Magyarország |
A gyümölcsbor alapanyagai a különböző gyümölcsök, mint például a málna, meggy, eper, alma melyeket erjesztés útján alakítanak át zamatos borokká.
Sokféleségüket tekintve lenyűgöző palettát kínálnak. Minden egyes típus más és más ízvilágot rejt magában. A szőlőből készült borok gyakran hordóban érlelve kapnak komplex ízeket, míg az alma vagy eper frissességet és gyümölcsösséget kölcsönöznek az italnak. A gyümölcsborok lehetnek akár szárazak, édesek, mindegyikük egyedi karakterrel bír.
A gyümölcsbor készítése során fontos a megfelelő gyümölcs kiválasztása és gondoskodás az egész folyamat során. A borászok hagyományokat őriznek meg, ugyanakkor folyamatosan kísérleteznek új technikákkal és hibrid gyümölcsfajtákkal, hogy új és izgalmas gyümölcsborokat hozzanak létre.
A gyümölcsbor könnyedén harmonizál az ételek ízvilágával, és kiegészítik azokat, fokozva az étkezés élményét.